NYT MYYNNISSÄ

Asunto Oy Porin Kultaherra

Satamaidon tontin ensimmäinen kohde, Kultaherra on 8-kerroksinen, 38 huoneiston upea kokonaisuus. Sijainti on omiaan korkean laatutason asumiseen.

Kokemäenjoen rantamaiseman uusi maamerkki

Kokemäenjoen rantamaisema saa uuden maamerkin As Oy Porin Kultaherrasta. Rakennuspaikka on entinen Satamaidon meijerialue Porin ydinkeskustassa. Sijainti on omiaan korkean laatutason asuinrakentamiselle. Kohdetta on ollut ilo suunnitella, ja projektiryhmän sydämellä tehty työ näkyy ja tuntuu lopputuloksessa.

Asunnot ovat avaria ja valoisia. Asuntojen pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota toimivuuteen sekä tilan ja maiseman väliseen suhteeseen. Tilaratkaisut luovat asuntoihin pitkiä näkymiä, ja ikkunajako korostaa asuntojen avaraa luonnetta. Tilat ovat kalustettavissa monella tavalla, lisäten asumiseen joustavuutta. Asuntojen huonejako huomioi erilaiset elämänvaiheet.

Pohjaratkaisuissa on huomioitu väliseinien muunneltavuus, mikä mahdollistaa pienten huoneiden liittämisen viereisiin oleskelutiloihin, olohuoneen jatkeeksi tai erilliseksi ruokailutilaksi. Porrashuoneesta on suora kulkuyhteys pihakannelle ja pihakannen alapuoliseen pysäköintihalliin. Pihakansi on yhteiskäyttöinen usean rakennuksen kesken, toimien korttelin suojaisena sisäpihana.

Piha-alueen keskellä sijaitsee monitoimitila ja siihen liittyvä pergolalla katettu terassialue. Pihakannelta löytyy myös leikkialue, hiekkapohjainen pelikenttä ja runsaat istutukset. Laadukkaat pihatoiminnot lisäävät viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kerrostaloasuminen saa pientaloasumisen kaltaista piirteitä.

Niko Mähönen
arkkitehti M.Sc Arch
Schauman Arkkitehdit

Ladattavat

Kohde-esite file_download
Tyylisuunta-esite file_download
Asemapiirros ja kerrospohjakuvat file_download
Pääomavastikelaskelma file_download
Lataa kaikki
Luonnos

Sinulle suunniteltu ja valittu

Sisustusarkkitehti Katri Perho suunnitteli kohteeseen 5 upeaa tyylisuuntaa, sekä niihin sopivat, valmiiksi valikoidut materiaalit.

”Kaiken sisustussuunnittelun keskiössä on ollut tuleva asukas ja hänen tuleva kotinsa. Laaja materiaalivalikoima antaa tulevalle asukkaalle mahdollisuuden muokata tiloja mieleisekseen. Jokaisen konseptin sisällä materiaalivalinnat sointuvat kauniisti toisiinsa ja helpottavat konseptien sisällä asukkaan tekemiä sisustuksellisia valintoja. Viidestä erilaisesta sisutuskonseptista on tulevan asukkaan helppo valita mieleisensä ja lähteä luomaan eheää sisustuksellista ja laadukasta kokonaisuutta.

Sisustuskonseptien lähtökohtana oli luoda viisi erilaista kokonaisuutta, joista henkii Porin ympäristö jokialueineen, tehdasmiljöineen, unohtamatta maailman trendejä ja uusia sisustuksen suuntauksia.”

Katri Perho
sisustusarkkitehti
Schauman Arkkitehdit

Huoneistot

Tyyppi Kerros m2 Myyntihinta Velaton hinta Lainaosuus Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!