MYYNNISSÄ:

Asunto Oy Porin Mesikämmen muodostuu 6-kerroksisesta, 41 asuinhuoneistoa käsittävästä kerrostalosta ja kellarikerroksen autohallista Karhukorttelissa, Kokemäenjoen varrella.

Arkkitehdiltä

Asunto Oy Porin Mesikämmen on Karhukorttelin kakkosvaiheen toinen ja aluekokonaisuuden jo neljäs uudisrakennus. Alkuperäinen tavoite luoda kokonaan uusi kaupunginosa, jonka toiminnallinen pääpaino on laadukkaassa asumisessa, on toteutumassa.

Myös valittu kaupunkikuvallinen arkkitehtuuri saa jatkumoa. Naapurirakennuksissa käytetty, perinteitä kunnioittava punatiilimuuraus ja tätä ajattomalla tavalla tukeva vaalea rappaus ovat myös Mesikämmenessä vahvasti esillä. Asumista palvelevat ja ainutlaatuisen ympäristön kokemista edesauttavat laadukkaat parvekevyöhykkeet, ovat merkittävä osa julkisivusommittelua, mutta myös asumisviihtyvyyttä lisäävä tekijä.

Kohteessa on LOFT-periaatteesta lainattuna teema, joka hyödyntää korkeaa tilaa osana asunnon tilallista moniulotteisuutta mutta myös sen monikäyttöisyyttä. Edellisten lisäksi Mesikämmenestä löytyy luonnollisesti useita eri huoneistovariaatioita, eri kokoluokista, perinteisemmistä yksiöistä aina ullakolle sijoittuviin kattohuoneistoihin asti.

Tilaajan vaateet ovat olleet tinkimättömät toteutuksen laatutason suhteen, tähän haasteeseen olemme antaneet oman panoksemme suunnittelun osa-alueella.

”Kokonaisuus alkaa hahmottua – uusi kaupunginosa toteutuu rakennus rakennukselta”
Janne Helin
toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA
Schauman Arkkitehdit

Ladattavat

Rakennustapaseloste file_download
Pääomavastikelaskelma file_download
Kerrospohjakuvat file_download
Esite file_download
Lataa kaikki
Luonnos

Tyylimaailmat

Porin Mesikämmen on paikallisten suunnittelema ja rakentama. Sinä asukkaana olet kaiken tekemisen keskiössä. Pääset vaikuttamaan asuntosi materiaaleihin, pohjaratkaisuihin, kalusteisiin ja väreihin aivan poikkeuksellisella tavalla. Valittavanasi on kaksi tyylimaailmaa. Toisessa tyylimaailmassa on valittanavasi aina vähintään kolme vaihtoehtoa kustakin asuntosi yksityiskohdasta, toinen taas avaa lähes rajoittamattoman tyylien kirjon.

Vapaat huoneistot

Valitse helpompi elämä

Liity etuoikeutettujen joukkoon ja kuule ensimmäisenä Karhukorttelin edistymisestä sekä uusista asunnoista: