MYYNNISSÄ:

Asunto Oy Porin Otso, asumisen laatua ja huoneistovaihtoehtoja lofteista patiollisiin

Arkkitehdiltä

Asunto Oy Porin Otso muodostaa yhdessä edeltäjiensä kanssa selkeästi tunnistettavan kaupunkikuvallisen kokonaisuuden. Arkkitehtuuri perustuu hallittuihin, kestäviin materiaalivalintoihin ja niiden ajattomaan asumismukavuutta lisääviin muodonanto- sekä rakenneratkaisuihin nykyarkkitehtuurin keinoin.

Sijoittuminen kantakaupungin reunalle, urbaanin julkitilan rajapintaan, perustelee mielestämme kivijalkatoimintojen huolellista huomioonottamista arkkitehtuurin sisällöllisessä muodonannossa – syntyvät julkitilat tulevat olemaan luonteva osa asuinkorttelin arkea.

 

Asumisen laatutekijöitä arvosijainnin lisäksi ovat oikein suunnatut ja sijoitetut huoneistovariaatiot, mitoitukselliset ja tekniset yksityiskohdat sekä materiaalivalinnat, mutta myös logistiikan turvallinen toimivuus kadulta kotiin. Myös optimaalisesti sijoitetut asumisen tuki- ja yhteiskäyttötilat tuottavat mielestämme lisäarvoa laadukkaaseen asumiseen. Näitä reunaehtoja olemme noudattaneet omassa suunnittelussamme.

”Kokemuksemme mukaan kaupunkirakennetta eheyttävä ja alueelle uutta itseis- ja lisäarvoa tuottava arkkitehtuuri on odotusarvona merkityksellinen lähtökohta asuntotuotannon suunnitteluun ja sen identiteetin luomiseen.”

Janne Helin
toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA
Schauman Arkkitehdit Oy

Ladattavat

Ennakkomarkkinointi, esite file_download
Lataa kaikki

Huoneistot

Tyyppi Kerros m2 Myyntihinta Velaton hinta Lainaosuus Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!