Valitse helpompi elämä—valitse koti Karhukorttelista

Helpompi elämä on sitä, että tehdään kerralla kuntoon ja silti otetaan huomioon, että kulutusosat pitää joskus vaihtaa, muistetaan, että rakennukset rakennetaan ihmisille – niitä käyttävät ja katsovat ihmiset. Se on välitöntä mukavuutta – sitä, että asiat ja elämä sujuvat ilman jatkuvia epämukavuustilanteita. Se on kodin viihtyisyyttä. Se on harmoniaa ja tehokkuutta, rentoutta ja laatua. Helpompi elämä ei ole laiskuutta – se on ennennäkemätöntä elämänlaatua.

Viilennystä

Kaikki Karhukorttelin asunnot varustetaan Pori Energian toimittamalla kaukojäähdytyksellä. Nauti lämmöstä vaivattomasti,  ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti – ympäri vuoden.

Lämpöä ja hiljaisuutta

Karhukorttelin asuntojen lattiarakenteet on suunniteltu niin, että asumisen äänet pääosin vaimentuvat. Äänien kulkeutumista estävät askeläänilevyt, joiden päällä on edullisesti kaukolämmöllä lämpeävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Avaruuden valoa

Nokkelan lattiaratkaisun johdosta lämpöpattereita ja rumia putkistoja ei tarvita. Näin huoneista on saatu vapaammin sisustettavia. Ikkunoita on voitu tuoda alemmas antamaan avaruutta ja valoa.

Lähellä tehty

Karhukortteli on paikallisten suunnittelema ja rakentama. Sinä asukkaana olet kaiken tekemisen keskiössä. Pääset vaikuttamaan asuntosi materiaaleihin, pohjaratkaisuihin, kalusteisiin ja väreihin aivan poikkeuksellisella tavalla. Kun toimittajaketju on tiivis ja lähellä, pystytään ihmeellisiin asioihin.

Autolle koti

Puolilämpimässä autohallissa ei tarvitse murehtia lumesta eikä ikkunoiden skrapaamisesta. Myös autosi arvostaa kuivaa ja tasalämpöistä, turvallista ympäristöä. Pienet huoltohommat, renkaidenvaihdot ja siivoukset onnistuu
tilavassa hallissa mukavasti.

Aikaansa edellä

Me MVR:llä teemme ratkaisuja jotka ottavat väistämättömät asiat jo nyt huomioon. Esimerkiksi vesiputket asennamme niin, että niihin pääsee käsiksi ilman rakenteiden rikkomista ja valaistuksessa käytämme pitkäikäisiä ja energiatehokkaita LED-valoja – muutamia mainitaksemme.

Verraton ympäristö

Karhukorttelin vehreä ja autoton pihamaa rauhoittaa. Kokemäenjoen liplatus ja Kirjurinluodon seesteisyys on vain kadunylityksen päässä. Keskustan syke ja palvelut, Etelärannan idylli – kaikki ihan vieressä. Tarvitseeko ihminen mitään muuta?

Helppoa menoa

Kulje kuin ylhäinen, ovet aukenevat edessäsi! Porin Mesikämmenen yhteisten tilojen ovet ja parkkihallin ovet on varustettu nykyaikaisella oviautomatiikalla. Unohda siis avainten kaivelu juuri kun syli on täynnä kiinalaista posliinia tai juoksujalkaa vipattaa niin, ettei pysähtyä pysty.