MVR-Yhtymä Oy on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä satakuntalainen uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Takaamme aikataulun mukaiset toimitukset, kilpailukyvyn, laadun ja turvallisuuden 36 vuoden kokemuksella. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia.

Kehyksiä elämälle

Rakennukset eivät ole koskaan yksin – ne ovat aina osa ympäristöä, yhteisöä ja alueen historiaa. Niiden sisällä on aina elämää. Ennen kaikkea rakennukset rakennetaan ihmisiä varten, ei vain ensimmäisiä asukkaita ajatellen, vaan myös heitä, jotka kansoittavat neliöt vuosikymmenien päästä.

Ei rakentamisessa pidäkään päästä helpolla – jotta asukkailla olisi helpompi elämä, on tehtävä ratkaisuja, joita muut eivät tekisi. On panostettava laatuun. On ajateltava pitkälle tulevaisuuteen. Ennen kuin talo on valmis – on kuviteltava itse asuvansa siinä ja mietittävä mitä kaikkea täydellisessä kodissa voisi olla. Ei ainakaan mitään vaikeaa, hankalaa tai turhaa.

Me haluamme rakentaa niin, että vielä vuosikymmeniä valmistumisen jälkeen jokainen taloa rakentanut ammattilainen voi tuntea ylpeyttä saavutuksestaan. Hymyillä kun kulkee ohi. Tuntea tehneensä jotain arvokasta. Ei mitään laatikkoja, joihin voi tuoda huonekalunsa ja tavaransa, vaan koteja, jotka elävät kanssasi. Kun rakentaja on ylpeä työstään – voi asukaskin olla varma viihtymisestään.

Aitoon intohimoon ei ole valmiita vastauksia – ne pitää rakentaa itse. Seinät eivät ole elementtejä, ne ovat kehyksiä elämälle. Kun tekee hyvin – pitää korjata vähemmän.

”Tähän me uskomme, tätä me teemme.”
Rami Viitasaari
toimitusjohtaja, RI
MVR-Yhtymä Oy

Asuntojen myynti

Marja Mykrä
Myyntijohtaja, LKV, DV

p. 0500 595 999
marja.mykra@mvr-yhtyma.fi

Rakennuttaja

Rami Viitasaari
toimitusjohtaja, RI

MVR-Yhtymä Oy

p. 050 590 2443
rami.viitasaari@mvr-yhtyma.fi