KOHDE VALMISTUNUT

Asunto Oy Porin Meijerinlinna

Satamaidon tontin viimeinen kohde, Meijerinlinna muodostuu 6-kerroksisesta, 27 asuinhuoneistoa käsittävästä kerrostalosta sekä katutason autohallista Karhukorttelissa. Sijainti Kokemäenjoen varrella on omiaan korkean laatutason asumiseen. Toimi nopeasti ja osta omasi!

Kerrostaloasuminen saa pientaloasumisen kaltaisia piirteitä

Kokemäenjoen rantamaisema täydentyi korkean laatutason asuntorakentamisella, kun Asunto Oy Porin Meijerinlinna valmistui
Satamaidon entiselle meijerialueelle. Rakennus on Karhukorttelin viimeinen kohde, täydentäen korttelipihan eteläistä reunaa. Kohdetta on suunniteltu kuin itselle tehden, ja projektiryhmän yhteinen visio laadukkaasta asuntorakentamisesta näkyy ja tuntuu lopputuloksessa.

Asuntojen pohjaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota kalustettavuuteen ja arjen toimivuuteen. Tilat ovat avaria, ja ympäröivällä maisemalla on keskeinen rooli asuntojen pohjaratkaisuissa. Asunnoissa on pitkiä sisäisiä näkymiä, ja ikkunajako on suunniteltu korostamaan tilojen avaraa ja valoisaa luonnetta.

Harkiten tehty tilasuunnittelu lisää asumiseen joustavuutta hyvän kalustettavuuden ja muuntojoustavuuden ansiosta. Asuntojen huonejako huomioi erilaiset elämänvaiheet.

Porrashuoneesta on suora kulkuyhteys pihakannelle ja pihakannen alapuoliseen pysäköintihalliin. Pihakansi on yhteiskäyttöinen usean rakennuksen kesken, toimien korttelin suojaisena sisäpihana.

Piha-alueen keskellä sijaitsee monitoimitila ja siihen liittyvä pergolalla katettu terassialue. Pihakannelta löytyy myös leikkialue ja runsaat istutukset. Laadukkaat pihatoiminnot lisäävät viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kerrostaloasuminen saa pientaloasumisen kaltaista piirteitä.

Niko Mähönen
arkkitehti M.Sc Arch
Schauman Arkkitehdit

Ladattavat

Kohde-esite file_download
Asemapiirrokset ja julkisivukuvat file_download
Kerrospohjat file_download
Asuntopohjat file_download
Rakennustapaseloste file_download
Puustelli valintaopas file_download
Lataa kaikki

Sinulle suunniteltu ja valittu

Sisustusarkkitehti Katri Perho suunnitteli kohteeseen 5 upeaa tyylisuuntaa, sekä niihin sopivat, valmiiksi valikoidut materiaalit.

”Kaiken sisustussuunnittelun keskiössä on ollut tuleva asukas ja hänen tuleva kotinsa. Laaja materiaalivalikoima antaa tulevalle asukkaalle mahdollisuuden muokata tiloja mieleisekseen. Jokaisen konseptin sisällä materiaalivalinnat sointuvat kauniisti toisiinsa ja helpottavat konseptien sisällä asukkaan tekemiä sisustuksellisia valintoja. Viidestä erilaisesta sisutuskonseptista on tulevan asukkaan helppo valita mieleisensä ja lähteä luomaan eheää sisustuksellista ja laadukasta kokonaisuutta.

Sisustuskonseptien lähtökohtana oli luoda viisi erilaista kokonaisuutta, joista henkii Porin ympäristö jokialueineen, tehdasmiljöineen, unohtamatta maailman trendejä ja uusia sisustuksen suuntauksia.”

Katri Perho
sisustusarkkitehti
Schauman Arkkitehdit

Ota meihin yhteyttä

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!