Keskity oleelliseen kaikkina vuodenaikoina ja hemmottele itseäsi.
Hanki oma pesä Karhukorttelista.

Vapaat asunnot

Karhukorttelissa tapahtuu: Asunto Oy Porin Karhunpesän rakentaminen on alkanut!  Asunto Oy Porin Mesikämmen valmis Jäljellä 3 asuntoa .


Seuraava esittely: Karhunpesän ja Mesikämmenen (3 kpl) sekä Otson (1 kpl) seuraava yleisesittely sunnuntaina 19.1. klo 14 – 15. Vapaiden asuntojen esittely ja myynti Huoneistokeskus p. 020 780 2570. Esittelyt myös työmaalla, varaa aika. Tervetuloa.

 

Lataa info (pdf)

Älä tingi mukavuuksista, viihtyvyydestä tai rauhasta. Se on ihan ok muuttaa helpomman elämän perässä Karhukorttelin persoonallisiin koteihin. Vai miltä kuulostaa elää keskellä kaupunkia, omassa rauhassa, upeassa ympäristössä – ilman ylimääräistä ponnistelua?

Unohda hikiset kesäyöt

Kaikki Porin Mesikämmenen asunnot varustetaan Pori Energian toimittamalla kaukojäähdytyksellä. Nauti juuri sopivasta huonelämmöstä vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti – ympäri vuoden ja ilman vanhanaikaisten jäähdytyskoneiden ääniä ja tärinöitä.

Lämpöä ja hiljaisuutta

Karhukorttelin asuntojen lattiarakenteet on suunniteltu niin, että asumisen äänet eivät kuulu ja lämpöä riittää. Äänien kulkeutumisen estää askeläänilevyt, joiden päällä on edullisesti kaukolämmöllä lämpeävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Helppoa menoa

Kulje kuin ylhäinen, ovet aukenevat edessäsi! Porin Mesikämmenen yhteisten tilojen ovet ja parkkihallin ovet on varustettu nykyaikaisella oviautomatiikalla. Unohda siis avainten kaivelu juuri kun syli on täynnä kiinalaista posliinia tai juoksujalkaa vipattaa niin, ettei pysähtyä pysty.

Valitse helpompi elämä

Liity etuoikeutettujen joukkoon ja kuule ensimmäisenä Karhukorttelin edistymisestä sekä uusista asunnoista: