Keskity oleelliseen kaikkina vuodenaikoina ja hemmottele itseäsi.
Hanki oma pesä Karhukorttelista.

Vapaat asunnot

Seuraava esittely:

Loft-asunto, 140 m2 omalla hissillä. Asunto on kaksikerroksinen varustettuna kahdella lasitetulla parvekkeella sekä jokinäkymillä. Tule tutustumaan ainoaan vapaaseen asuntoon Asunto Oy Porin Karhunpesässä.

Asunto sijaitsee osoitteessa Annankatu 4 A  28100 Pori.

Voitte myös halutessanne jättää yhteystietonne liittyen tähän asuntoon.

Asunto Oy Porin Hongottaren ja Asunto Oy Porin Meijerinlinnan myymättömien asuntojen esittely ja myynti p. 0500 595 999, marja.mykra@mvr-yhtyma.fi

Lataa info (pdf)

Älä tingi mukavuuksista, viihtyvyydestä tai rauhasta. Se on ihan ok muuttaa helpomman elämän perässä Karhukorttelin persoonallisiin koteihin. Vai miltä kuulostaa elää keskellä kaupunkia, omassa rauhassa, upeassa ympäristössä – ilman ylimääräistä ponnistelua?

Unohda hikiset kesäyöt

Kaikki Karhukorttelin asunnot varustetaan Pori Energian toimittamalla kaukojäähdytyksellä. Nauti juuri sopivasta huonelämmöstä vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti – ympäri vuoden ja ilman vanhanaikaisten jäähdytyskoneiden ääniä ja tärinöitä.

Lämpöä ja hiljaisuutta

Karhukorttelin asuntojen lattiarakenteet on suunniteltu niin, että asumisen äänet eivät kuulu ja lämpöä riittää. Äänien kulkeutumisen estää askeläänilevyt, joiden päällä on edullisesti kaukolämmöllä lämpeävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Helppoa menoa

Kulje kuin ylhäinen, ovet aukenevat edessäsi! Porin Mesikämmenen yhteisten tilojen ovet ja parkkihallin ovet on varustettu nykyaikaisella oviautomatiikalla. Unohda siis avainten kaivelu juuri kun syli on täynnä kiinalaista posliinia tai juoksujalkaa vipattaa niin, ettei pysähtyä pysty.

Valitse helpompi elämä

Liity etuoikeutettujen joukkoon ja kuule ensimmäisenä Karhukorttelin edistymisestä sekä uusista asunnoista: