Karhunpesä valmistunut!

Asunto Oy Porin Karhunpesä on valmistunut  ja huoneistot ovat muuttovalmiina. Tule itse paikan päälle tutustumaan asuntojen korkeatasoiseen varusteluun ja materiaalivalintoihin. Älä tingi mukavuuksista, viihtyvyydestä tai rauhasta.

Toimi nopeasti ja sovi aika esittelyä varten ottamalla yhteyttä Marja Mykrään, 0500 595 999 tai marja.mykra@mvr-yhtyma.fi.

Porttirakennus Annankadulle

Asunto Oy Porin Karhunpesä eheyttää Karhukorttelin kaupunkikuvaa luomalla Annankadun päähän yhdessä aiemmin valmistuneen Asunto Oy Porin Otson kanssa näyttävän porttiaiheen. Porttiaihe korostaa luontevasti Karhuaukiolle johtavan kävelypainotteisen kadun alkupäätä Valtakadun risteyksessä.

Asunto Oy Porin Karhunpesä koostuu kahdesta asuin massasta, joita yhdistää kivijalan liiketilavyöhyke. Kivijalkaan sijoittuvat myös helposti saavutettavat asuntojen yhteistilat. Kellarikerrokseen on keskitetty laadukas säältä suojassa oleva autopaikoitus.

Asunto Oy Porin Karhunpesä tulee edelleen täydentämään Karhukorttelin jo ennestään monipuolista huoneistovariaatiotarjontaa. Asuntojen asuttavuuteen on panostettu niiden toiminnallisessa mitoituksessa sekä korkeatasoisessa varustelussa ja materiaalivalinnoissa. Asumismukavuutta lisäävät huoneistojen yksilöllisesti kalustettavat lasitetut parvekkeet.

Alueen arkkitehtuurista vastannut Martin Poganitsch, arkkitehti SAFA, työryhmineen on luonut myös Asunto Oy Porin Karhunpesälle kaupunkikuvallisen identiteetin, jossa yhdistyvät punatiilisyys mutta myös uutena elementtinä ajaton ja arvokas julkisivujen rappauskäsittely.

”Lisää mahdollisuuksia Karhukorttelin monipuoliseen huoneistotarjontaan”
Janne Helin
toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA
Schauman Arkkitehdit

Ladattavat

Myyntiesite file_download
Rakennustapaseloste file_download
Kerrospohjakuvat file_download
Lataa kaikki
Luonnos

Valitse tyylisi

Asunto Oy Porin Karhunpesä on paikallisten suunnittelema ja rakentama. Sinä asukkaana olet kaiken tekemisen keskiössä. Pääset vaikuttamaan asuntosi materiaaleihin, pohjaratkaisuihin, kalusteisiin ja väreihin aivan poikkeuksellisella tavalla. Valittavanasi on kaksi tyylimaailmaa. Toisessa tyylimaailmassa on valittanavasi aina vähintään kolme vaihtoehtoa kustakin asuntosi yksityiskohdasta, toinen taas avaa lähes rajoittamattoman tyylien kirjon.

Ota meihin yhteyttä

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!